TALARE 2019-03-17T19:23:29+00:00

Niclas Madestam

För nio år sedan började Niclas jobba som ungdomspastor i Pingstkyrkan Nybro. Nu är han pastor & föreståndare och med stor passion för Jesus och att nästa generation ska komma i funktion på det sätt Gud har planerat vill Niclas utmana dig i att våga ta nästa steg.

Emanuel Johansson

Emanuel är halvtids ungdomsledare i Immanuelskyrkan Malmö och halvtids studerande på ALT. Han har ett stort engagemang för ungdomar men framför allt älskar Jesus! Predika kommer han göra på lördagsförmiddagen vilket vi verkligen ser fram emot.

Petrus Haddad

Petrus jobbar passionerat som ungdomspastor i Hillsong Stockholm, han är en man som talar med mycket energi och är alltid på hugget när det gäller Jesus. Petrus kommer leverera Guds till oss på lördag kväll. Du vill inte missa detta!

Kristian Tomov

Med bulgariskt ursprung, sinne för humor och en passion att leva helhjärtat för Jesus brinner Kristian för Guds rike och vill visa för alla att de är älskade. Kristian har tidigare gått bibelskola och är nu anställd ungdomsledare i Pingstkyrkan Nybro.

Linda Rea

Med glädje och hjärta för människor jobbar Linda som ungdomsledare i Ulriksbergskyrkan i Växjö. 29 år gammal vill hon tillsammans med Växjös ungdomar visa för alla att Jesus lever och att han älskar dig.